Βαθμολογία

Χατζηδάκης: Η τιμή στο γάλα δεν πέφτει

Την άποψη ότι η τιμή στο γάλα δεν έπεσε γιατί δεν προωθήθηκε η ρύθμισή του για γάλα 11 ημερών, αλλά η ρύθμιση που ήθελε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε την εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής σημειώνει ότι είχε προειδοποιήσει πως η συγκεκριμένη ρύθμιση μπορεί να μην λειτουργούσε και άρα «δεν μπορεί να έρθει σε μας ο λογαριασμός για τη λύση άλλων».

Τονίζει, δε: «Όλοι, όσοι επισημαίνουν ότι η ρύθμιση για το γάλα δεν δούλεψε ας συμφωνήσουν σε μια καινούργια». Ο ίδιος δηλώνει ότι σκέφτηκε δύο φορές να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Ανάπτυξης -μια λόγω των αντιδράσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και μία λόγω της αλλαγής στάσης του ΠΑΣΟΚ για τις λαϊκές αγορές.

Ο κ. Χατζηδάκης σημειώνει πως μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να τον αφήσει εκτός κυβέρνησης δεν θα κάνει «καριέρα εσωκομματικής αντιπολίτευσης», ενώ επιμένει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ