Βαθμολογία

Διπλό χτύπημα από την Τριγλία

«Το Δ.Σ του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την μεταγραφή του Γιάννη Χρυσάφη στην ομάδα μας. Ο 33χρονος αριστεροπόδαρος μέσος έχει πλούσιες παραστάσεις από την Α΄ και Β΄εθνική κατηγορία. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου υπέγραψε και το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Στην συνέχεια αγωνίσθηκε στον ΟΦΗ, Πανηλειακό, Λεβαδειακό, Άρη Θεσσαλονίκης, Πανθρακικό, Παναιτωλικό, Τρίκαλα, Αιγάλεω, Παναχαϊκή, Αστέρα Μαγούλας, ενώ η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Ιωνικός».

Παράλληλα, η Τριγλία ανανέωσε και το συμβόλαιο του Βαγγέλη Τσέπα, ο οποίος θα παραμείνει στη Ραφήνα για όγδοη σερί σεζόν. «Ο ΤΣΕΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ», ήταν η πρώτη φράση που χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι της Τριγλίας στο facebook για να ανακοινώσουν τη συμφωνία και συνέχισαν: «Η διοίκηση προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας για 8η συνεχόμενη χρονιά με τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΕΠΑ».

Από την πλευρά ο παίκτης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος, που για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, θα είμαι στην ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παράγοντες της Τριγλίας που αναγνώρισαν του τι έχω προσφέρει στην ομάδα και με τίμησαν με την ανανέωση της συνεργασίας μας. Εύχομαι στους παράγοντες της ομάδας, στους συμπαίκτες μου και στους φιλάθλους της Τριγλίας Ραφήνας να έχουμε μία πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονιά».