Βαθμολογία

Μπαλατσινού-Κωστόπουλος: Η ανακοίνωση του χωρισμού!

Η είδηση του χωρισμού της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου για άλλους ήταν βόμβα καθώς δεν το περίμεναν ενώ για κάποιους άλλους θέμα χρόνου να ανακοινωθεί.

Την Παρασκευή όταν το «Πρωινό mou» έριξε αυλαία η συγκίνηση της Τζένης Μπαλατσινού και οι αγκαλιές με το τρυφερό φιλί στον Πέτρο Κωστόπουλο δεν μαρτυρούσε ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι. Στα πηγαδάκια της σόουμπιζ τελευταία ακουγόταν έντονα η είδηση χωρισμού αλλά κανένας από τους δύο δεν είχε δώσει δικαίωμα ώστε να επιβεβαιωθεί κάτι. Πριν δύο μήνες ο παρουσιαστής είχε «ανεβάσει» φωτογραφία της συζύγου του και έγραφε σχόλιο ότι η καλύτερη θέα για εκείνον είναι το πρόσωπό της.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανακοίνωσε τον χωρισμό τους θέλοντας με τον τρόπο του να προστατεύσει την οικογένειά του από πιθανές ανακρίβειες που μπορούσαν να ειπωθούν. Μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι ωστόσο έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά που θα τους ενώνουν για πάντα. Η αγάπη τους δεν θα σταματήσει αφού έχουν περάσει πολλά δύσκολα μαζί. Αν είναι μια απλή κρίση ή οριστικός χωρισμός αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Πηγή: gossip-tv.gr