Βαθμολογία

Παπαδόπουλος επίσημα στον ΑΟ Χανίων

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε το πρωί του Σαββάτου (5/7) στα γραφεία της ομάδας το νέο του συμβόλαιο και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας τους με τον ΑΟ Χανίων ο Παπαδόπουλος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση των Χανίων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, αυτό που με έκανε να έρθω στην ομάδα του ΑΟ Χανιά είναι το ενδιαφέρον που μου έδειξαν. Εδώ και πολλές μέρες έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις και συναντήσεις και στην Αθήνα στον Πειραιά αλλά και εδώ στην Κρήτη. Σίγουρα θα χρειαστεί πάρα πολύ δουλειά, τόσο από την δική μου πλευρά όσο και των συνεργατών μου, για να πετύχουμε τους στόχους.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έκανα και σε όλες τις προηγούμενες ομάδες που συνεργάστηκα έτσι ώστε όταν φύγω από εδώ να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Επειδή θα αναρωτιούνται αρκετοί γιατί διάλεξα ομάδα της Β’ Εθνικής θα πρέπει να ξέρουν ότι για μένα αυτό που μετράει είναι το ενδιαφέρον που μου δείχνουν οι ομάδες και πόσο με θέλουν πραγματικά, κάτι που έγινε και με τις προηγούμενες ομάδες που συνεργάστηκα.

Ο κόσμος επίσης να ξέρει ότι έχουν ήδη κλείσει κάποιες μεταγραφές όπως έχουν γίνει και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών καθώς όλο αυτό το διάστημα υπήρχε επικοινωνία με την διοίκηση σε θέματα σχεδιασμού της ομάδας. Το φετινό πρωτάθλημα να γνωρίζουν όλοι δεν θα έχει σχέση με το περσινό καθώς θα είναι πιο ανταγωνιστικό».