Βαθμολογία

Τραγούδησε τον Εθνικό μας Ύμνο ο Ρεχάγκελ (Video)

Το βράδυ της Παρασκευής ο Γερμανός τεχνικός συγκίνησε με δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ, καθώς δεν παρέλειψε να τραγουδήσει τον Εθνικό μας Ύμνο.

«Είχαμε την τύχη να έχουμε πολύ καλή φουρνιά και μ' αυτή πήραμε το τρόπαιο. Αυτή τη στιγμή η Εθνική ομάδα ήταν καλή, αλλά δεν ήταν σε αυτό το επίεπδο να πάρει τίτλο. Εκείνη η φουρνιά ήταν τόσο καλή που τα κατάφερε. Πιστεύω πάντα στις δυνάμεις της και τις ικανότητές της. Το δυσάρεστο είναι ότι δεν βάζουμε πολλά γκολ. Η ομάδα μας έπαιζε πάντα με ενθουσιασμό και πάθος, αλλά δυσκολευόταν στο σκοράρισμα.

Είχαμε την τύχη να έχουμε παίκτες με ιδιαίτερες ικανότητες, όπως οι Νικοπολίδης, Δέλλας, Ζαγοράκης, Κάρα. Δεν παίζαμε μόνο αμυντικά. Αποκλείσαμε σε μία εβδομάδα Γαλλία, Τσεχία και μετά παίξαμε με την Πορτογαλία που περίμενε να μας κερδίσει. Δεν παίζαμε τόσο αμυντικά, όταν μας δινόταν η ευκαιρία βγαίναμε στην επίθεση. Και τώρα γίνεται αυτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε για την ομάδα του ΕURO 2004 o Ρεχάγκελ.

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στον Γιώργο Καραγκούνη: «Πάντα τα έδινε όλα για την ομάδα. Μπορούσες να συζητήσεις μαζί του για ποδοσφαιρικά θέματα, είχε ενθουσιασμό και μπορούσε να ξεσηκώσει και τους υπόλοιπους. Τα πάντα εξαρτώνται και από την ποιότητα του παίκτη. Δεν αρκεί να έχεις πάθος. Ο Καραγκούνης ήταν και πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

">http://