Βαθμολογία

Ο Βοσνιάδης αναλαμβάνει δράση!

Εβδομάδα ανακοινώσεων αναμένεται να είναι η επόμενη για την ΑΕΛ. Αξίζει να αναφέρουμε πως έχουν συμφωνήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να γίνουν και γνωστά τα ονόματα, αν και αρκετά έχουν διαρρεύσει. Από τις μέχρι τώρα επίσημες μεταγραφές μπορεί εύκολα κανείς να αντιληφθεί πως η ΑΕΛ θα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο καταξιωμένος τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλική πρωτεύουσα έτσι ώστε να αναλάβει από τώρα δράση. Δεν είναι και λίγα εξάλλου τα όσα πρέπει να κάνει έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα στις 17 Ιουλίου όπου θα γίνει η επίσημη πρώτη (λογικά στο Αλκαζάρ).

Ως γνωστόν ο βορειοελλαδίτης τεχνικός θα προπονήσει για περίπου ένα δεκαήμερο στη Λάρισα την ομάδα και 28 Ιουλίου θα μεταβεί στο Ελατοχώρι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας όπου και θα διαμείνει εκεί μέχρι 14 Αυγούστου. Στο διάστημα εκεί θα δώσει και δυνατά φιλικά με στόχο η ομάδα να αρχίσει να «χτίζεται» και να είναι έτοιμη για το ματς κυπέλλου που θα γίνει τέλος Αυγούστου. Τώρα αναφορικά με το πρώτο στάδιο στη Λάρισα ο κ. Βοσνιάδης θα τσεκάρει κάποια γήπεδα πριν αποφασίσει που θα δουλέψει (πάντως δεν θα είναι στα γήπεδα «Γ. Μητσιμπόνας»). Ψάχνει ένα χώρο με ηρεμία πάνω απ’ όλα που θα μπορεί να δουλεύει απρόσκοπτα και σίγουρα να έχει ένα γήπεδο σε καλή κατάσταση ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να αφομοιώσουν τα όσα θέλει να περάσει.

Πάντως το «μελανό» σημείο του προπονητηρίου παραμένει και όσο δεν ξεκαθαρίζει αυτό το ζήτημα θα το έχουμε συνέχεια μπροστά μας αφού η ομάδα δεν έχει αυτή τη στιγμή το χώρο της και τα Δένδρα είναι για την ώρα στον αέρα! Παράλληλα η ΑΕΛ όπως φαίνεται σε πρώτη φάση θα παίξει στο Αλκαζάρ αφού ακόμη δεν έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στον Πλεξίδα και την «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» για επινοικίαση το AEL FC ARENA.

Δύο παίκτες πρώτης γραμμής σε κάθε θέση!

Στα μεταγραφικά τώρα πρέπει να τονίσουμε πως ο Αλέκος Βοσνιάδης θέλει να έχει δύο ισάξιους παίκτες (τουλάχιστον) σε κάθε θέση γιατί ξέρει καλά πως το πρωτάθλημα αυτό που το έχει «φάει με το κουτάλι» έχει πολύ δρόμο και χρειάζονται λύσεις. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν προχωράει ο σχεδιασμός και στόχος είναι 17 Ιουλίου στην πρώτη προπόνηση να είναι σχεδόν όλοι οι παίκτες. Από εκεί και πέρα το μεγάλο στοίχημα θα είναι το πόσο γρήγορα θα μπορέσει η ΑΕΛ να βρει μια χημεία, αφού οι παίκτες θα υπάρχουν.