Βαθμολογία

23 Ιουλίου η «πρώτη» του Οικονόμου!

Μετά από μία ιδανική χρονιά ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αρχίζει να σχεδιάζει την επόμενη μέρα. Πρώτο μέλημα των ανθρώπων της διοίκησης ήταν να κρατήσουν τον τεχνικό Κώστα Κατσάρα (ήταν ένας από τους κορυφαίους προπονητές της κατηγορίας) μετά το έργο που άφησε και τα αποτελέσματα που φάνηκαν στην πορεία.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ενδεικτικό είναι πως ο Καρακώστας μεταγράφηκε στον Τύρναβο, ο Κωστούλας έχει κάποιες προτάσεις και λογικά θα αποχωρήσει καθώς και ο Χάμος. Από εκεί και πέρα η διοίκηση μαζί με τον προπονητή είναι σε συζητήσεις με τους παίκτες της περασμένης χρονιάς και λογικά μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει ο ακριβής αριθμός παικτών που θα ανανεώσουν.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και ένα ζήτημα με 1-2 παίκτες που ίσως σταματήσουν να αγωνίζονται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσει ο αριθμός που θα παραμείνει στην ομάδα θα γίνουν και κάποιες μεταγραφές από την ευρύτερη περιοχή με στόχο ο Οικονόμος να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο που χάραξε με μεγάλη επιτυχία. Η πρώτη προπόνηση έχει οριστεί για 23 Ιουλίου και ουσιαστικά μέσα στον Αύγουστο θα γίνει το «στήσιμο» της νέας ομάδας.