Βαθμολογία

Το πρωινό του Mega και οι υποψήφιες!

Δεν πρόλαβε να ρίξει αυλαία το πρωινό του Mega και αμέσως άνοιξαν οι συζητήσεις για τους αντικαταστάτες. Άνοιξαν ατζέντες, χτύπησαν τηλέφωνα και τα ραντεβού κρυφά και φανερά ξεκίνησαν στα γραφεία του Mega στη λεωφόρο Μεσογείων.

Το ιδανικό σενάριο είναι να βρεθεί ο παρουσιαστής ή οι παρουσιαστές που θα μας λένε καλημέρα του χρόνου, πριν το κανάλι κατεβάσει τον Αύγουστο, τα ρολά των διακοπών.

Η αρχική σκέψη όπως μας είπε στέλεχος του καναλιού ήταν να αναλάβουν την παρουσίαση δυο γυναίκες, ενώ μετά από αρκετά μίτινγκ ο αριθμός αυξήθηκε σε τρεις γυναίκες.

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατες πληροφορίες η μόνη που πέρασε με επιτυχία τις «εξετάσεις», είναι αγαπητή στο κοινό και ταυτόχρονα διατηρεί καλές σχέσεις με το κανάλι, είναι η Βάσω Λασκαράκη. Με κάθε επιφύλαξη και αν δεν αλλάξει κάτι η Βάσω θεωρείται σίγουρο χαρτί αφήνοντας πολύ πίσω στης την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την οποία επίσης σκάφτονται πολύ σοβαρά.

Τις επόμενες μέρες πάντως θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα και μπορεί μέσα στον Ιούλιο να έχουμε καταλήξει στις τρεις γυναίκες αν παραμείνει η αρχική σκέψη και δεν αλλάξουν γνώμη όπως συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό στο Mega.

Σε ότι αφορά τις φήμες για τη Μάιρη Συνατσάκη, τη Ράνια Θρασκιά και την Μαρία Ήλιάκη, είναι όλες ανυπόστατες. Η δε πρώτη έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, ενώ η Ράνια και η Μαρία δεν έχουν ιδέα, ούτε έχουν δεχτεί αντίστοιχη πρόταση... προς το παρόν.

Πηγή: queen.gr