Βαθμολογία

Τα κλάματα και η Λίτσα Πατέρα

Δούλεψα μαζί της τρία υπέροχα χρόνια. Χρόνια πολύ δημιουργικά και πετυχημένα. Ομολογώ πώς απο την συνεργασία μου αυτή, μόνο με δύο ανθρώπους συνεχίζω να μιλάω μέχρι σήμερα.

Και όταν γράφω τη λέξη «μιλάω» εννοώ ουσιαστικά. Όχι τυπικά. O ένας είναι ο παραγωγός των επιτυχιών της πρωϊνης ζώνης Στέλιος Αντωνιάδης, που έφυγε και το κενό του στη ζώνη δεν αναπληρώθηκε ποτέ απο τους άσχετους-με εξαίρεση τον Σαρρή- που ακολούθησαν... και με την Λίτσα Πατέρα.

Η Λίτσα είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Ένας αυτόφωτος μαγνήτης τηλεθέασης. Μια πανέξυπνη γυναίκα που αντιλήφθηκε την ευκαιρία και εξέλιξε την αστρολογία χωρίς να αράξει στην υπεραξία της τηλεοπτικής φιγούρας της. Δουλευταρού, ευσυνείδητη, χαμηλών τόνων αλλά και μαγκιόρα διεκδικητική και υπερπροστατευτική με εκείνους που αγαπά.

Η τελευταία φορά που συναντήθηκα μαζί της ήταν πριν από λίγες μέρες στο πρωινό. Θα σας μεταφέρω κάτι τώρα που δεν το ξέρει κανείς. Η Λίτσα ήταν στο μακιγιάζ όταν διαπίστωσε πώς είμαι στο πλατό. Όταν με είδε στο monitor παράτησε όλο τον κόσμο κατέβηκε στην ώρα της Αργυρούς και τσαμπουκά μέσα στον κόσμο με πήρε μια μεγάλη αγκαλιά. Με ρωτούσε τα νέα μου... τι κάνω εγώ... το παιδί μου η οικογένεια.

Πηγή: gossip-tv.gr