Βαθμολογία

Με Σακίρα ο τελικός του Μουντιάλ

Μπορεί η Σακίρα να μην είπε το επίσημο τραγούδι αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως, θα είναι στον τελικό που θα γίνει στις 13 Ιουλίου στο «Μαρακανά» και θα τραγουδήσει το δικό της κομμάτι για το Μουντιάλ 2014.

Θέμα συζήτησης ήταν η κόντρα της Σακίρα με την Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία ξέσπασε με αφορμή το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ 2014. Από τη στιγμή που προτιμήθηκε η δεύτερη είχε ξεκινήσει μεγάλη κουβέντα, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν σκληρή κριτική καθώς δεν τους… άρεσε το επίσημο τραγούδι για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, σε σύγκριση με το «Waka-Waka» της Σακίρα για το Μουντιάλ 2010. Τελικά, η αγαπημένη του Ζεράρ Πικέ θα εμφανιστεί σε τρίτο διαδοχικό Μουντιάλ, αφού έλαβε πρόσκληση για να παραστεί στον τελικό και την τελετή λήξης και να τραγουδήσει στο κοινό που θα κατακλύσει το «Μαρακανά» το τραγούδι «La la la», το οποίο δημιούργησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014.

«Ειμαι ενθουσιασμένη που θα τραγουδήσω το κομμάτι αυτό στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με το ποδόσφαιρο, για πολλούς λόγους, και πραγματικά καταλαβαίνω τι σημαίνει το Μουντιάλ για τον κόσμο, όπως και για εμένα. Αισθάνομαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να επιστρέψω και να ειμαι στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία. Οι φίλαθλοι έχουν στηρίξει πολύ αυτό το τραγούδι και… ανυπομονώ να τους το τραγουδήσω», είπε χαρακτηριστικά η Σακίρα.

Εκτός από τη διάσημη τραγουδίστρια, στην τελετή λήξης θα είναι αρκετοί ακόμα διάσημοι καλλιτέχνες, παραδοσιακά συγκροτήματα από το Ρίο που θα… διδάξουν τα μυστικά της σάμπα και αναμένονται αρκετές εκπλήξεις πριν από τον μεγάλο τελικό που θα κρίνει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της επόμενης τετραετίας.

Πηγή: onsports.gr