Βαθμολογία

Σκληρή ανακοίνωση κατά Κούγια!

Ο πόλεμος Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και Αλέξη Κούγια καλά κρατεί και την Πέμπτη η διοίκηση του πατρινού συλλόγου εξέδωσε μια ιδιαίτερα δριμεία ανακοίνωση εναντίον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις Κούγια: «Εγώ νομίζω ότι η Ερασιτεχνική Παναχαϊκη αν έχει να κάνει κάποια συγκεκριμένη πρόταση, να την κάνει τώρα. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής έχει πάρει το μήνυμα από την Γενική Συνέλευση που έκανε, ότι δεν εκφράζει τον κόσμο, εκφράζει μόνο τους εαυτούς τους. Αν θέλουν το καλό της Παναχαϊκής πρέπει άμεσα να παραιτηθούν, γιατί με τις συμπεριφορές τους κατάφεραν να οδηγήσουν έναν έντιμο ιδιοκτήτη να φύγει από την Πάτρα. Πριν φύγουν όμως, να διορθώσουν όλα τα λάθη τους και να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι παραχωρούν το γήπεδο στον ιδιοκτήτη, μόνο με τα έξοδα συντήρησης και να ζητούν χρήματα όταν έχει έσοδα η ΠΑΕ και όχι όταν έχεις συνεχώς παθητικό. Να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι ποτέ δεν θα υποτιμήσουν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και ότι ήταν ολέθριο σφάλμα να ζητήσουν από τον μοναδικό χρηματοδότη επί πεντέμιση χρόνια, που ανέστησε μια νεκρή ποδοσφαιρική εταιρία να μην χρησιμοποιεί τον τίτλο της Παναχαϊκής, αυτό όμως να το κάνουν σήμερα».

Και η ανακοίνωση-απάντηση της Ερασιτεχνικής: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Καισάριος Δαπόντες, 1713-1784, Έλληνας ιερομόναχος & λόγιος

Κύριε Κούγια είναι βέβαιο ότι μετα τις 3 συνεχόμενες «πόρτες που φάγατε» μέσα σε λίγες ημέρες από Αρη, Καλαμάτα και Αιγάλεω ότι έχετε περιέλθει σε βαθειά θλίψη.

Ομως δεν περιμέναμε από έναν παράγοντα με τα δικά σας χαρίσματα, να επηρεασθείτε τόσο πολύ από την αχαριστία των φιλάθλων, που δεν εκτίμησαν το φοβερό εργο σας στο ποδόσφαιρο, και να καταλήξετε στην άφρονα αίτηση σας να ζητήσετε το γήπεδο της ΠΓΕ για τους αγώνες, ενώ συνεχώς με δηλώσεις σας χαρακτηρίζετε το γήπεδο μας επικίνδυνο για τον κόσμο.

Ενω σας προσφέρουν τσάμπα –όπως λέτε- ασφαλή γήπεδα στην Καλαμάτα και στο Αιγάλεω και έρχεσθε εδώ στο επικίνδυνο γήπεδο μας?

Τι σας οδηγεί λοιπόν πάλι στα χέρια της άχρηστης και επικίνδυνης ΠΓΕ?

Μήπως το γεγονός της 3πλης απανωτής απαξίωσης σας από Αρη, Καλαματα και Αιγαλεω?

Επιτέλους κ. Κούγια αντιληφθείτε ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά και από την μια άκρη εως την άλλη της Ελλάδος σας έχει γυρίσει την πλάτη.

Δεν ανέχονται οι φίλαθλοι συμπεριφορές σας όπως σε βάρος της Λαμίας πριν 5,5 χρόνια και όπως σε βάρος της ΠΓΕ τα τελευταία 5,5 χρόνια.

Μόλις χθες οι φίλαθλοι του Αιγάλεω σε ανακοίνωση τους αναφέρουν για το πρόσωπο σας: «……έβγαλαν στο Αιγάλεω τον πρώτο τυχαίο για την ομάδα μας, έναν άνθρωπο που έχει φέρει την καταστροφή σε όποια ομάδα έχει αναλάβει, εχει απομακρύνει τους οπαδούς από το γήπεδο…»

Ακόμη και ο νέος Δήμαρχος Πατρέων προ ημερών δήλωσε «Κούγιες δεν θέλουμε στο ποδόσφαιρο».

Εμείς στην ΠΓΕ με την πεντάχρονη και πλέον εμπειρία μας από τα καμώματα σας δεν θελουμε :

Κούγιες που καθυβρίζουν σχεδόν όλους τους εμπλεκόμενους στο ποδόσφαιρο,

Κούγιες που λένε ότι ο Δήμαρχος Πατρέων πήρε πτυχίο δίνοντας λάδι,

Κούγιες που χαρακτηρίζουν τον αντιδήμαρχο Πατρέων ρεμάλι,

Κούγιες που αποκαλούν τον αθλητικό εισαγγελέα «εισαγγελέα της πλάκας»,

Κούγιες που φτύνουν δημοσιογράφους και προπονητές,

Κούγιες που λενε ότι δεν χρωστά η ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστές παρά μόνο ψίχουλα, ενώ έχουν ασκηθεί αρκετές προσφυγές και υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές παλαιών ετών σε άλλους ,

Κούγιες που χρωστάνε στην ΠΓΕ 90.000€ περίπου από την χρήση του γηπέδου και έχουν το θράσσος να το ζητάνε τσάμπα,

Κούγιες που εξευτελίζουν καθημερινά την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Κούγιες που….που….που…..

ΘΕΛΟΥΜΕ παράγοντες που δεν θέλουν να βλέπουν πρωτοσέλιδο το όνομα τους, αλλά το όνομα της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

Εσείς καταφέρατε το αντίθετο: η Παναχαική μας να είναι στο περιθώριο των ειδήσεων και εσείς στο προσκήνιο με τα καθημερινά σας διαγγέλματα που έχουν γίνει αντικείμενο σατυρικών εκπομπών.

Αφήστε λοιπόν επιτέλους ήσυχη την ομάδα μας και την Πόλη μας.

Μην διασύρετε την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ περιφέροντας το ένδοξο όνομα της, μεταξύ Καλαμάτας, Αιγάλεω και Σπάρτης.

Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανήκει στους Πατρινούς και δεν μπορείτε να τους εκβιάζετε, επιχειρώντας νομικά αστήρικτες μεταβολές έδρας και επωνυμίας.

Αντιληφθείτε επιτέλους το τεράστιο μέγεθος της ιστορίας μας και απομακρυνθείτε άμεσα από την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Πρέπει να παραδεχθείτε ότι παίξατε με την ιστορία της Πάτρας και χάσατε…».