Βαθμολογία

Δύο Λαρισαίοι επιστρέφουν στην ΑΕΛ!

Και οι μεταγραφές συνεχίζονται στην ΑΕΛ! Όπως προκύπτει από καλά διασταυρωμένες πληροφορίες δύο Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές που κατά το παρελθόν φόρεσαν την φανέλα της ΑΕΛ επιστρέφουν! Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοντοδήμο και τον Αντώνη Τσιάρα.

Ο Κοντοδήμος έχει διαγράψει μια σημαντική καριέρα. Είναι 32 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΛ (η καταγωγή του είναι από την Γιάννουλη) και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ξάνθη, τον Πανιώνιο, τον Απόλλων Καλαμαριάς, την Κέρκυρα, τη Νίκη Βόλου και τελευταία τον Ηρακλή απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος. Σίγουρα είναι ένας έμπειρος παίκτης και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα χρονιά

Από την άλλη Τσιάρας επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του την ΑΕΛ, μετά το πέρασμα του από Ξάνθη και Άρη. Ο 20χρονος αμυντικός μέσος την περασμένη σεζόν έκανε 9 συμμετοχές με τον Άρη. Ο Τσιάρας επιστρέφει στη Λάρισα μετά από απουσία ενός έτους και σίγουρα περισσότερο έμπειρος από τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκα και με στόχο να επαναφέρει την ΑΕΛ εκεί!