Βαθμολογία

Τσεκάρει γήπεδα στο νομό

Σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης είναι η ΑΕΛ. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν έναν χώρο που θα μπορέσει να κάνει προπονήσεις τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα παραμονής στη Λάρισα και μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ας μην ξεχνάμε το πόσο ταλαιπωρήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα την περασμένη σεζόν όταν και δεν είχε σταθερή έδρα για προπόνηση και δεν υπερβολή να πούμε πως είχε καταντήσει περιοδεύων θίασος. Οι άνθρωποι της ΑΕΛ αναζητούν αυτές τις μέρος ένα γήπεδο που θα μπορέσει να χρησιμοποιεί η ομάδα μέχρι 27 Ιουλίου όπου και θα είναι στη Λάρισα, διότι 28 Ιουλίου μέχρι 14 Αυγούστου θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο στο Ελατοχώρι (σε αυτό το διάστημα θα δώσει και αρκετά φιλικά) για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Μάλιστα εκεί «έχτισε» ο Αλέκος Βοσνιάδης και τον Απόλλων Σμύρνης πριν δύο χρόνια και ξέρει καλά τα… κατατόπια.

Από 17 Ιουλίου μέχρι 27 του ίδιου μήνα αναζητείται ένα γήπεδο για να κάνει η ΑΕΛ τις πρώτες προπονήσεις στη Λάρισα. Έχουν ξεκινήσει μάλιστα να βλέπουν κάποια γήπεδα, όπως της Τερψιθέας, του «Larissa Sports Center» αλλά και τα «Γ. Μητσιμπόνας» εκεί όπου η ΑΕΛ έκανε προπονήσεις πέρυσι και μάλλον αυτή η λύση δεν θα προχωρήσει.