Βαθμολογία

Βοσνιάδης και Διγκόζης στη Ρόδο για το UEFA – PRO (pics)

Και οι 27 προπονητές στη Ρόδο και ανάμεσά τους ο Αλέκος Βοσνιάδης της ΑΕΛ και ο Άγγελος Διγκόζης του Τυρνάβου

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ κ. Αλέκος Βοσνιάδης καθώς και ο προπονητής του Τυρνάβου κ. Άγγελος Διγκόζης είναι αυτές τις μέρες στην όμορφη Ρόδο, όπου και παρακολουθούν εντατικά μαθήματα για το UEFA – PRO Σχολής Προπονητών (συνολικά είναι 27) το οποίο είναι για Σούπερ Λίγκα αλλά και για την δεύτερη κατηγορία της χώρας μας υποχρεωτικό! Αξίζει να τονίσουμε πως τα μαθήματα παρακολουθεί και ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών Λάρισας ο κ. Θανάσης Μπάρδας.

Οι προπονητές διαμένουν στο ξενοδοχείο «Plaza». Τα πρακτικά θέματα πραγματοποιούνται κάθε πρωί στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και το απόγευμα τα θεωρητικά μαθήματα στο ξενοδοχείο.

Μερικοί από τους προπονητές που βρίσκονται στη Ρόδο είναι οι Αλέκος Βοσνιάδης, Στάϊκος Βεργέτης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Διγκόζης, Γιάννης Γκούμας, Χουάν Ρότσα, και Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Στη φωτογραφία από αριστερά ο τεχνικός του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης, δίπλα του ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο παλιός παίκτης της ΑΕΛ Γιώργος Σίμος, ο Γιάννης Γκούμας καθώς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών Λάρισας ο Θανάσης Μπάρδας

Οι εργασίες της 5ης UEFA - PRO Σχολής Προπονητών γίνονται υπό την επίβλεψη του Διευθυντή της σχολής, Αριστοτέλη Μπατάκη, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και τον Πρόεδρο της, Παναγιώτη Διακοφώτη.

Στις εργασίες συμμετέχουν ικανότατοι εκπαιδευτές όπως οι κ. Ευστράτιος Βουτσακέλης και Μιχαήλ Μητροτάσιος (είναι από τη Λάρισα), καθώς επίσης ο εισηγητής - εκτιμητής της UEFA Ruud Dokter. Η Σχολή της Ρόδου ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 4 Ιουλίου και αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη από τις επτά συνολικά ενότητες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της σχολής τον Δεκέμβριο του 2016.