Βαθμολογία

Καλή επιτυχία στους νέους μας συνεργάτες!

Η διεύθυνση του athleticlarissa.gr είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τέσσερεις νέους συνεργάτες που από 1 Αυγούστου θα ξεκινήσουν ενεργά την δημοσιογραφική δράση, γιατί για εμάς από τότε ξεκινά η νέα ποδοσφαιρική σεζόν! Ο λόγος για τους:

1. Αχιλλέα Ζαχαρούλη

2. Βασίλη Βάνη

3. Μίλτο Κίτσιο

4. Θανάση Κρεμαστά

Οι παραπάνω αξιόλογοι δημοσιογράφοι έρχονται να ενταχθούν στο δυναμικό της ιστοσελίδας μας και να βοηθήσουν με την σειρά τους όλη την κάλυψη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Εξάλλου το athleticlarissa.gr θα καλύψει ζωντανά τις προετοιμασίες των δύο ομάδων μας στην Football League (ΑΕΛ – Τύρναβος) με απεσταλμένους δημοσιογράφους, καθώς επίσης και των δύο ομάδων μας στην Γ’ Εθνική (Οικονόμος Τσαριτσάνης – Δωτιέας Αγιάς), επίσης και όλων των ομάδων του νομού μας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Η παλιά ομάδα του athleticlarissa.gr παραμένει στην θέση της δυναμικά με τον Χρήστο Γκατζούλη, Γιώργο Μητσιούλη, Γιώργο Μπαμπάλη, Βάσω Γκατζούλη και φυσικά τον Θανάση Μπίκα που με τα άρθρα του την περασμένη σεζόν έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλάει!!!

Αξίζει να τονίσουμε πως υπάρχουν πίσω από το site και οι τεχνικοί μας καθώς και οι χορηγοί οι οποίοι μας στηρίζουν όλα τα χρόνια και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε θερμά και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιά σε όλον τον κόσμο, γνωστούς και αγνώστους που αγάπησαν την ιστοσελίδα μας και την έφεραν στις πρώτες θέσεις. Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους νέους μας συνεργάτες και είμαστε βέβαιοι πως όλοι τους θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι νέες προσθήκες στο δυναμικό μας, έγιναν διότι αντιληφθήκαμε πως έχουνε μεγαλώσει οι απαιτήσεις και πως η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα, έστω και από χαμηλότερες κατηγορίες να προβάλλεται μέσα από το athleticlarissa.gr, το οποίο θα λειτουργεί πλέον σε καθαρά αθηναϊκά πρότυπα.  

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία!!!