Βαθμολογία

Πηλαδάκης: «Οι στημένες διαμαρτυρίες δεν μας αγγίζουν ποτέ»

Μετά την τελευταία τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο κ.Τσακμακιδης με βασική αιτιολογία την ανάλυση της λέξης κωλοτουμπας μιας και την γνωρίζει πολύ καλά όπως και την εύρεση οριστικής λύσης με τον εν δυνάμει πρόεδρο της ΑΕΛ η του Ολυμπιακού Βόλου η της Παναχαικης η του Αρη-δεν ξέρουμε αφού  έχουμε χάσει το μέτρημα- κ. Πλεξίδα.

Επαναλαμβάνουμε ότι η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 δεν έχει καμία ουσιαστική σχέση με την υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΕΛ. Παρ όλα ταύτα το ακίνητο θα εκποιηθεί και θα τρέξει η εκκαθάριση. Βασική μας πρόθεση είναι να γίνει ΔΩΡΕΑ στον Δήμο Λαρισαίων με αποκλειστική χρήση των ακαδημιών του  εάν και εφόσον το επιθυμεί. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετασθεί η αντίστοιχη πράξη σε άλλο κοινωφελές ίδρυμα. Το ακίνητο θα παραχωρηθεί με μηδενικό κόστος και σε αντίθεση με τον κ. Πλεξίδα που δεν χαρίζει την περιουσία του ακόμα και εάν το υπόσχεται, εμείς θα το κάνουμε ακόμα και εάν δεν το έχουμε υποσχεθεί. Ο κ.Πλεξίδας ξεστόμισε απειλές για τον κ.Τσακμακιδη και τον κ.Πηλαδακη με βαρύς χαρακτηρισμούς δείχνοντας το <<ήθος >> και το χαρακτήρα του. Δεν  πρόκειται να τον ακολουθήσουμε και να  ξανασχοληθουμε μαζί του.

Είναι πολύ κρίμα που <<επιλέχτηκε>> να είναι ο  υποτιθέμενος νέος  <<ηγέτης>> της ομάδας. Να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι ο συσχετισμός εκκαθάρισης-νέας ΠΑΕ δεν αποτέλεσε  εμπόδιο σε άλλες ομάδες να συστήσουν κανονικά νέες ΠΑΕ. Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι οι απειλές, οι στημένες διαμαρτυρίες και άλλες τέτοιες μέθοδοι δεν μας αγγίζουν και δεν θα μας αγγίξουν ποτέ.

Υ.Γ. Εάν ο κύριος αυτός νομίζει ότι η Ελλάδα είναι χώρα <,στρατών >> και μπράβων θα είχε ο καθένας μας από 2 με πολύ ευκολία, είναι όμως χώρα που διέπετε σε νόμους και κανόνες και να ναι σίγουρος ότι δεν φοβόμαστε ούτε τις απειλές του, ούτε απειλές άλλων.

 Κωνσταντίνος  Πηλαδακης