Βαθμολογία

Σάτο διετίας στην Βαλένθια

Σε συμφωνία με τον Ρομέιν Σάτο έφτασε την Τρίτη η Βαλένθια, με την διοίκηση των «νυχτερίδων» να ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του 33χρονου φόργουορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Την πρώτη της σημαντική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν στην Ευρωλίγκα έκανε η Βαλένθια που ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του Ρομέιν Σάτο. 
Συγκεκριμένα, η διοίκηση των «νυχτερίδων» επιβεβαίωσε την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών που θα κρατήσει τον 33χρονο φόργουορντ στην ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2016. 
«Είναι χαρά να έχουμε μαζί μας τον Ρομέιν, ήταν ένας από τους τρεις καλύτερους της Liga Endesa την περασμένη σεζόν. Είμαστε σίγουροι πως η συνεισφορά του θα παραμείνει κομβική για τον σύλλογο εντός και εκτός γηπέδου. Ήταν μια μακρά διαδικασία που δεν θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί αν δεν ήθελε και ο παίκτης να συνεχίσει στην Βαλένθια και αυτό εμείς το εκτιμούμε και το αναγνωρίζουμε», ήταν η τοποθέτηση του αθλητικού διευθυντή της Βαλένθια, Τσέτσου Μουλέρο στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. 
Να θυμίσουμε πως ο Σάτο υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι με τους Ισπανούς από την Φενέρμπαχτσε και ολοκλήρωσε την χρονιά με 10.7 πόντους και 5.9 ριμπάουντ μέσο όρο, αριθμοί που τον ανέδειξαν κορυφαίο φόργουορντ του πρωταθλήματος για την σεζόν 2013-2014.