Βαθμολογία

Αλέκος Βοσνιάδης: Με φόντο... το 4-3-3

Παράλληλα θέλει να δίνει και βάρος στην άμυνα, θωρακίζοντας έτσι τα μετόπισθεν της ομάδας του

Λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης, πράγμα που αποδεικνύεται από τις εμφανίσεις των ομάδων στις οποίες είχε αναλάβει το τιμόνι τις δύο προηγούμενες χρονιές και οι οποίες ανέβηκαν από την Football League στην Super League.

Των Χρήστου Γκατζούλη – Γιώργου Μητσιούλη

Ο λόγος για τον Απόλλων Σμύρνης, αλλά και την Νίκη Βόλου, που ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε να ανεβάσει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποδεικνύοντας πως αυτήν την στιγμή είναι ένας από τους Έλληνες προπονητές που μπορεί να κάνει μια ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ, ο Αλέκος Βοσνιάδης, έχει να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση καθώς σίγουρα το βάρος της φανέλας αυτής της ομάδας είναι αρκετά μεγάλο.

Από όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για αυτόν, του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα το σύστημα 4-3-3, ενώ παράλληλα θέλει να δίνει και βάρος στην άμυνα, θωρακίζοντας έτσι τα μετόπισθεν της ομάδας του. Τον ενδιαφέρει να παίρνει το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή του και μέχρι τώρα τα καταφέρνει περίφημα!

Άλλωστε, μαζί του έχει ένα επιτελείο εξειδικευμένων συνεργατών που είναι γνώστες του αντικειμένου και οι οποίοι θα δουλέψουν μαζί του ώστε η ΑΕΛ να επανέλθει εκεί που της αξίζει να αγωνίζεται.

Τέλος, ο ερχομός του στην ΑΕΛ, μπορεί να αποτελέσει μεγάλη ευκαιρία και για την καριέρα του, ούτως ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω, μιας και η δυναμική αυτής της ομάδας είναι τέτοια, που με μια επιτυχημένη χρονιά μπορεί να ανοίξει πόρτες και για μεγαλύτερη κατηγορία.