Βαθμολογία

Μια ανάσα από την ΑΕΛ ο Κουτσιανικούλης!

Ο κ. Πλεξίδας στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες θα έρθει στη Θεσσαλική πρωτεύουσα ο Λαρισαίος παίκτης Βασίλης Κουτσιανικούλης (περιμένει την υπογραφή του μέχρι την Πέμπτη) για να συμφωνήσει με την ομάδα της ΑΕΛ. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης γεννήθηκε στη Λάρισα στις 9 Αυγούστου 1988 και τη σεζόν που τελείωσε αγωνιζόταν στον ΟΦΗ, στη θέση του μέσου. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλή Χάλκης, όπου τον είδε ο προπονητής Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος τον κάλεσε στην Εθνική Νέων, αλλά και τον πρότεινε ως μεταγραφή στην ομάδα του ΟΦΗ.

Ο τότε προπονητής του ΟΦΗ Γερμανός Ράινερ Μάουρερ τον απέρριψε, με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει η άλλη ομάδα του Ηρακλείου, ο Εργοτέλης. Νωρίτερα είχε απορριφθεί και από τον Ολυμπιακό από τον τότε γενικό διευθυντή του, Ίλια Ίβιτς. Στον Εργοτέλη αγωνίστηκε για δύο ποδοσφαιρικές περιόδους (2007-08 και 2008-09) κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 2009 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αντί του ποσού των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Έμεινε στην Τούμπα για δύο σεζόν, αφού το 2011 επέστρεψε στον Εργοτέλη, λόγω του λίγου χρόνου συμμετοχής που είχε. Το καλοκαίρι του 2012, μένει ελεύθερος από τον Εργοτέλη και στις 20 Αυγούστου υπογράφει τριετές συμβόλαιο στην άλλη ομάδα του Ηρακλείου, τον ΟΦΗ.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αγωνίστηκε στην Εθνική Νέων με την οποία έφτασε ως τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2007 (ήττα 1-0 από την Ισπανία), ενώ έχει και συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων. Επίσης έχει κληθεί από τον Ότο Ρεχάγκελ και στην Εθνική Ανδρών, όμως δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως τώρα σε κάποιον αγώνα. Σίγουρα μιλάμε για μια μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕΛ ενόψει της νέας χρονιάς!