Βαθμολογία

Αστραπή Νέας Πολιτείας με άρωμα Superleague

Μπορεί η Αστραπή Νέας Πολιτείας να αγωνίζεται σαν νεοφώτιστη στην Α τοπική κατηγορία μια και οι παίκτες του Γιάννη Τσακμακίδη τερμάτισαν πρώτοι στο πρωτάθλημα της Α1ΕΠΣΛ, αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας αναζητούν συνεχώς το καλύτερο για όλα τα τμήματα ,έτσι και αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Παναθηναϊκού και  μετέβησαν στο Απήλιο ,την προπονητική έδρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού,τρία τμήματα της Ακαδημίας της Αστραπής φροντίζοντας έτσι να διαφημίσουν την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του λαρισινού συλλόγου αλλά  και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια πολλή γνωστή ακαδημία με μεγάλη παραγωγή ταλέντων εδώ και χρόνια.

Συμμετείχαν τα τμήματα αθλητών γεννηθέντων το 2000, 2002 και 2004. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μια και στις κερκίδες υπήρχαν αρκετοί από την ομάδα scouting  του Παναθηναικού (Μάρκος, Μπατσινίλας κλπ) αλλά και στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν πλέον  τα παιδιά παλιών ποδοσφαιριστών με ηχηρά ονόματα αλλά και παιδιά από άλλες χώρες που ανήκουν στην ακαδημία του ΠΑΟ.

Τα μηνύματα ήταν πολύ θετικά ,και όπως ειπώθηκε από τους προπονητές της ομάδας άρχισαν οι πρώτες σημειώσεις για συγκεκριμένους αθλητές της Αστραπής ακόμα και για τα μικρότερα τμήματα. Για την ιστορία να πούμε ότι τα σκορ ήταν ήττα για το τμήμα 2000 με σκορ 5-2 , το τμήμα 2002 ήττα με σκορ 6-2 και το τμήμα 2004 νίκη με σκορ 2-6. Την ομάδα συνόδευσαν οι κ.κ Τσακμακίδης ,Καφές, Βλάχος, Τάτσιος από το προπονητικό τμήμα καιοι κ.κ. Σκάρλος και  Κυριάκης από την διοίκηση.