Βαθμολογία

Αναστασίου: «Αυξημένες απαιτήσεις φέτος»

Περισσότερη δουλειά λόγω μεγαλύτερων απαιτήσεων περιμένει τους παίκτες του Παναθηναϊκού την ερχόμενη σεζόν, όπως τους προϊδέασε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός μετά τα εργομετρικά τεστ του Σαββατοκύριακου άνοιξε την αυλαία της προετοιμασίας του το πρωί της Δευτέρας με την πρώτη του προπόνηση. 
Ο Γιάννης Αναστασίου μάζεψε τους παίκτες του κι έδωσε τον τόνο για τη νέα σεζόν, όπου όπως τόνισε η πίεση και οι απαιτήσεις θα είναι σε μεγαλύτερο βαθμό μετά την περασμένη απόλυτα πετυχημένη πορεία της ομάδας, γι’ αυτό και ζήτησε περισσότερη δουλειά και συγκέντρωση. 
«Μπορεί να προερχόμαστε από μια πολύ καλή σεζόν, όμως φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και οι απαιτήσεις μεγαλύτερες. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε πολύ σκληρά, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μάλιστα αυτό να συμβεί από την αρχή. Φέτος έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις, υπάρχουν παιχνίδια και για την Ευρώπη, αλλά σας πιστεύω απόλυτα και είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στην πίεση που θα έχουμε», τόνισε ο 41χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού». 
Οι προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης θα είναι διπλές, ενώ την Τετάρτη μονή και τα ξημερώματα της Πέμπτης η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.