Βαθμολογία

Προτιμά Γιουνάιτεντ αντί Ρεάλ ο Βιδάλ»

Το ενδιαφέρον δύο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μαν. Γιουνάιτεντ, έχει προσελκύσει ο Αρτούρο Βιδάλ, αλλά η «Tuttosport» γράφει ότι ο Χιλιανός προτιμά να παίξει στη δεύτερη.

Την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κάτοχος του φετινού Champions League και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παίζει του χρόνου στην Ευρώπη, ο Αρτούρο Βιδάλ προτιμά να αγωνιστεί στον βρετανικό σύλλογο. 
Αυτό υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Tuttosport» για τον Χιλιανό εξτρέμ, ο οποίος φημολογείται ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους. 
Ο διεθνής άσος φέρεται να επιθυμεί να αγωνιστεί στους «κόκκινους διαβόλους» και όχι στους Μαδριλένους, αν και οι δύο ομάδες δείχνουν διατεθειμένες να διαθέσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τον παίκτη. 
Παράλληλα, το ρεπορτάζ «προβλέπει» ότι θα υπάρξει… βρετανική επίθεση για τον Βιδάλ, αφού τον παίκτη έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο η Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι η Άρσεναλ. 
Η εφημερίδα που έχει βάση το Τορίνο υποστηρίζει ότι αν φτάσει μία πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ στους «μπιανκονέρι», τότε είναι πιο πιθανό να φύγει ο Χιλιανός και όχι ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος επίσης απασχολεί αρκετές μεγάλες ομάδες.