Βαθμολογία

Αναλύοντας του συνεργάτες του Βοσνιάδη

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης έφερε μαζί του, όπως ήταν λογικό και το δικό του τιμ. Βελιτζέλος Κων/νος (βοηθός προπονητή - αναλυτής), Παπαθανασίου Ηλίας (Γυμναστής – εργοφυσιολόγος) και Ζαλαώρας Ιωάννης (προπονητής τερματοφυλάκων).

Πάμε να δούμε κάποια πράγματα για τον καθένα ξεχωριστά, ώστε να τους γνωρίσουμε καλύτερα...

Βελιτζέλος Κων/νος (Βοηθός προπονητή - Αναλυτής)

Γεννημένος στις 27 Απριλίου 1972, ο Κώστας Βελιτζέλος ήταν συνεργάτης του Αλέκου Βοσνιάδη την περίοδο 2005-06 στον Θερμαϊκό Θέρμης. Στη συνέχεια πορεύτηκαν μαζί τόσο στον Εορδαϊκό όσο και στην Αναγέννηση Επανομής.

Οι δρόμοι τους χώρισαν όταν ο Αλέκος Βοσνιάδης ανέλαβε τις τύχες του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Κώστας Βελιτζέλος ήταν ο πρώτος τεχνικός της Αναγέννηση Επανομής. Την περασμένη χρονιά έσμιξαν ξανά στη Νίκη Βόλου και τώρα στην ΑΕΛ.

Ο Βελιτζελος κατάγεται από την Φλώρινα και εκτός από άμεσος συνεργάτης του Βοσνιάδη, είναι και υπεύθυνος για την ανάλυση του κάθε αντιπάλου.

Παπαθανασίου Ηλίας (Γυμναστής – Εργοφυσιολόγος)

Ο 40χρονος γυμναστής - εργοφυσιολόγος Ηλίας Παπαθανασίου με καταγωγή από την Σίνδο θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την φυσική κατάσταση των παικτών της ΑΕΛ. Συνεργάζεται χρόνια με τον Αλέκο Βοσνιάδη και σίγουρα αυτό παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Είναι ένας νέος γυμναστής που έχει μεγάλη όρεξη για δουλειά.

Ζαλαώρας Ιωάννης (Προπονητής Τερματοφυλάκων)

Ο Ζαλαώρας αν και νέος σε ηλικία (41 ετών) έχει περάσει από αρκετές ομάδες και σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχει συνεχώς ανοδική πορεία στην καριέρα του. Ολοκλήρωσε μια πετυχημένη χρονιά στη Νίκη Βόλου με τον Αποστολίδη να κατεβάζει κυριολεκτικά ρολά, ενώ παλιότερα ήταν στον Φωκικό, στον Εθνικό Αστέρα, την Προοδευτική, τον Ιωνικό, την Καλλιθέα και τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Έχει τρέλα (με την καλή έννοια) με την δουλειά του και καταφέρνει να παίρνει το 100% από τον κάθε τερματοφύλακα που συνεργάζεται. Δεν είναι τυχαίο που τα δύο τελευταία χρόνια σε Φωκικό και Νίκη Βόλου οι τερματοφύλακες που έχει, πάνε από το καλό στο καλύτερο!