Βαθμολογία

Καραγκούνης: «Είναι κρίμα...»

Πικραμένος και απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Μουντιάλ. Ο μεγάλος αρχηγός της Ελλάδας πάντως εξήγησε πως είναι παράλληλα περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας και έκανε γνωστό πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του με τη «γαλανόλευκη».

«Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι δεχτήκαμε το γκολ και χάσαμε την ισορροπία μας. Ανεβήκαμε στην συνέχεια, κυριαρχήσαμε, πιέσαμε και ισοφαρίσαμε. Θα μπορούσαμε στην παράταση να καθαρίσουμε την πρόκριση αλλά δεν το κάναμε. Η διαδικασία των πέναλτι ήταν 50 – 50 και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πάντως είμαστε περήφανοι για την παρουσία μας και τα δώσαμε όλα.

Είναι κρίμα γιατί θέλαμε να περάσουμε και να δώσουμε χαρά σε όλους τους Έλληνες. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την Εθνική, το έχω ξαναπεί. Σήμερα ξαναλέω τα δώσαμε όλα, είμαστε περήφανοι. Το είδαμε ότι παίζαμε κόντρα σε όλους εδώ. Πρέπει να συνεχίσει αυτή η ομάδα να μεγαλώνει και το κάνει ήδη. Δεν είναι μικρό πράγματα να είσαι στις καλύτερες 16 ομάδες, αυτό βοηθά την Εθνική ομάδα να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και να αποκτά εμπειρίες», τόνισε ο Καραγκούνης.