Βαθμολογία

«Αντίο» από Βίλα και Λίλα

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελούν ο Άντι Λίλα και ο Εμιλιάνο Βίλα που ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την ομάδα της Ηπείρου.

Μια ανακοίνωση που έγινε μέσω της προσωπικής σελίδας του Λίλα στο facebook και στην οποία αμφότεροι εκφράζουν την αγάπη τους στην ομάδα και τις ευχαριστίες τους σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία.

Η ανάρτηση του Λίλα στο facebook: «Εγώ ο Άντι Λίλα & ο αδερφός μου Εμιλιάνο Βιλα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, για την μεγάλη αγάπη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια.

Αγαπάμε την ομάδα, την πόλη, δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κύριο Χριστοβασίλη και την οικογένειά του, για την αγάπη που μας έδειξαν.

Να ευχαριστήσουμε ακόμα τους συμπαίχτες μας, τον προπονητή κύριο Πετράκη και όλο το επιτελείο του. Θα θυμόμαστε όλους τους φίλους που κάναμε σε αυτήν την όμορφη πόλη.

Είμαστε σίγουροι ότι εγώ ο Άντι & ο Εμιλιάνο κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε να ξανά φορέσουμε αυτή την φανέλα, και να ξαναζήσουμε αυτή την ένταση & το πάθος του Ζωσιμάδες…

Σας ευχαριστούμε FORZA PAS».