Βαθμολογία

Μια ανάσα από Νικ Καλάθη ο ΠΑΟ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο της ελληνοποίησης του ρόστερ θέλει να φέρει τον ομογενή άσο και μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να αποτελέσουν τις κολόνες της ομάδας την προσεχή σεζόν.

Στον κατεύθυνση αυτή έχει κάνει την προσφορά του εδώ και περίπου έναν μήνα και περιμένει απάντηση. Όμως όλα δείχνουν ότι η αναμονή αυτή άξιζε τον κόπο, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης βρίσκεται μια ανάσα από το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» δελέασαν τον παίκτη με απολαβές άνω των 6.000.000 δολαρίων (σ.σ.: έως 7.500.000 δολάρια με τα μπόνους για τρία χρόνια) και έτσι ο διεθνής γκαρντ αναμένεται ν' αποχαιρετήσει τους Γκρίζλις (θα εισέπραττε μόλις 800.000 δολάρια για τη νέα χρονιά, μείον όσο αντιστοιχεί στο υπόλοιπο τιμωρίας του για χρήση απαγορευμένης ουσίας).

Ο ανταγωνισμός για την απόκτηση του παίκτη ήταν σκληρός,  αφού έχουν κινηθεί και η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, των πρώην προπονητών του στην ομάδα Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη αντιστοίχως, αλλά το πιο γνώριμο περιβάλλον στον Παναθηναϊκό και το πλάνο του φαίνεται πως έκαμψαν τις όποιες αντιστάσεις του.