Βαθμολογία

«Όνειρο του Φαλκάο η Ρεάλ»

Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα φορέσει φέτος το καλοκαίρι ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος παρουσιάζεται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έτοιμος να ντυθεί στα λευκά της «βασίλισσας της Ευρώπης».

Ο Κολομβιανός επιθετικός βρίσκεται στη Βραζιλία για να υποστηρίξει από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις καλοκαιρινές του διακοπές και δουλεύοντας τις υπόλοιπες ώρες στο γυμναστήριο, για να επιστρέψει ξανά δυνατός μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ωστόσο, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για το μέλλον του, το οποίο δεν αφορά άλλη ομάδα από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Μόνο ο Θεός ξέρει πού θα είναι του χρόνου. Σε αυτή την περίπτωση ο… Θεός είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ» ανέφερε μέλος της εθνικής ομάδας και ο πατέρας του είχε αποκαλύψει ότι ο διεθνής άσος «πάντα ήθελε να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης». Ωστόσο, δεν μπορούσε να φύγει άμεσα από την Ατλέτικο για την άλλη ομάδα της πόλης.

Σημαντικό ρόλο στην επιθυμία του παίκτη να φύγει ήταν και η επικείμενη μείωση κατά το ήμισυ των απολαβών του, οι οποίες αυτή τη στιγμή αγγίζουν τα 14 εκατ. ευρώ.

Πηγή: zougla.gr