Βαθμολογία

Ο προπονητής των ανόδων στην ΑΕΛ!

Εποχή Βοσνιάδη ανατέλλει στον κάμπο…

Μετά από μία εβδομάδα πολλών ανατροπών, ήρθε επιτέλους η ώρα να αρχίσει να παίρνει μπροστά η «μηχανή» της ΑΕΛ ενόψει της νέας Football League όπου και θα μετέχει.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Έτσι λοιπόν τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ που θα είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο προπονητής των ανόδων (ανέβασε τα δύο τελευταία χρόνια στην Σούπερ Λίγκα Απόλλων Σμύρνης και Νίκη Βόλου) έρχεται στη Θεσσαλική πρωτεύουσα για να «χτίσει» μια ομάδα που θα έχει φυσικά ως ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός αυτή την περίοδο είναι στη Ρόδο για το Uefa Pro (τελειώνει στις 4 Ιουλίου) και στα μέσα του ερχόμενου μήνα θα έρθει στη Λάρισα για να ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του.

Στην πρώτη γραμμή φυσικά είναι οι μεταγραφές που αρκετές έχουν γίνει (Έλληνες και ξένοι) και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν ορισμένες, το προπονητικό κέντρο όπου θα πάει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας καθώς και τα φιλικά που θα δοθούν.

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο της επίσημο ματς στα τέλη Αυγούστου για το κύπελλο Ελλάδας, ενώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου.