Βαθμολογία

Έξι προσθήκες η Καλλιθέα

«Η ΠΑΕ Καλλιθέα εν όψει και της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου έχει ήδη πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των κινήσεων της, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει από την Επιτροπή Μεταγραφών.

Σκοπός του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι το ρόστερ της Καλλιθέας να απαρτίζεται κυρίως από Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεχώρισαν στα πρωταθλήματα που αγωνίζονταν φέτος και φιλοδοξούν να διακριθούν και σε υψηλότερο επίπεδο.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τρεις ανανεώσεις με τους Κατσικογιάννη Γεώργιο, Αθανάσιο Κατσούλη και Αθανάσιο Μιχελή να παραμένουν και την νέα ποδοσφαιρική περίοδο στην ομάδα μας.

Επίσης οριστικοποιήθηκαν και οι κάτωθι μεταγραφές :

Ο 22χρονος επιθετικός χαφ Νικόλαος Σταματάκος, ο οποίος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Ερέτριας.

Ο 22χρονος επιθετικός χαφ Διονύσιος Μπέλη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Α.Ο. Περιστερίου.

Ο 26χρονος επιθετικός Δημήτριος Βεζιρτζόλου, ο οποίος αγωνιζόταν στον Πρωτέα Χαλκίδας.

Ο 21χρονος χαφ Κωνσταντίνος Μουρούτης, ο οποίος αγωνιζόταν στο Κορωπί.

Ο 22χρονος στόπερ Ευστάθιος Συριόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αττικό. Και

Ο 22χρονος επιθετικός Ιωάννης Γκαβασιάδης, ο οποίος αγωνιζόταν στην Δόξα Κορωπίου.

Υπολογίζεται ότι θα γίνουν ακόμη 2-3 προσθήκες τις επόμενες ημέρες, με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά και μόλις οριστικοποιηθούν θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό της προετοιμασίας, η πρώτη συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου, όπου οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν τις απαραίτητες εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Οι προπονήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 14 Ιουλίου και στις 25 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».