Βαθμολογία

Με τη δοκιμασμένη «συνταγή» της επιτυχίας!

Με σωστή οργάνωση, σχεδιασμό και προσεκτικές κινήσεις, οι άνθρωποι της ομάδος του Τυρνάβου «χτίζουν» την ομάδα της επόμενης σεζόν και όχι μόνο...

Του Βασίλη Βάνη

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Βασίλης Μπρέζας έχει σηκώσει τα μανίκια από νωρίς, κάνοντας για άλλη μια φορά αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους, κινήσεις ουσιαστικές, που θα βοηθήσουν την ομάδα του Τυρνάβου να πραγματοποιήσει τους στόχους της νέας απαιτητικής σεζόν.

Το πλάνο που ακολουθείτε από τους ανθρώπους της διοίκησης είναι το ίδιο πετυχημένο με τις προηγούμενες  χρονιές, επενδύοντας σε νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδος στο πέρασμα των χρόνων.

Η αλήθεια είναι πως σε μια τόσο δύσκολη εποχή όπου οι  περισσότερες ομάδες δεν μπορούν να καλύψουν τα βασικά έξοδα τους, ακόμη και τα συμβόλαια παικτών, υπάρχει αυτή η ομάδα που επενδύει όχι μόνο σε νεαρούς παίκτες  αλλά οργανώνει και την Κ-20 ,κάνοντας προσθήκες από την «ελίτ» των νεαρών παικτών όλου του νομού.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν ακόμη 3-4 παίκτες πρώτης γραμμής που θα κάνουν την διαφορά, καθώς το ρόστερ αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του βασικού μέρους της προετοιμασίας.