Βαθμολογία

«Να αφήσουμε στην άκρη ότι μας χωρίζει...»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα της ΑΕΛ. Αναλυτικά: «Πάγια τακτική του συνδέσμου, είναι να μη μένει αμέτοχος στα ζητήματα που αφορούν την ομάδα. Η αδιαφορία και η αποχή είναι στοιχεία που δεν μας ταιριάζουν. Κάτι που πολλοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ,αποτελεί τετελεσμένο γεγονός η εκλογή μέσω της γενικής συνέλευσης, του Πλεξίδα ως πρόεδρο της ομάδας. Με μεγάλη έκπληξη ωστόσο παρατηρούμε τον πόλεμο τον οποίο δέχεται από αρκετούς εντολοδόχους-προσκυνημένους παράγοντες,τους δημοσιογράφους αλλά και από κάποια πηλαδακικά αποβράσματα που παραμένουν στην πόλη μας.
Είναι οι ίδιοι που επιζητούσαν το Αελοβέροια και έβαλαν τα προσωπικά τους συμφέροντα πάνω από την ιδέα της ΑΕΛ,την ώρα που λίγοι αλλά γνήσιοι πολεμούσαν μέσω καταλήψεων στο δημαρχείο αλλά και με συγκεντρώσεις στην κεντρική πλατεία, να κρατήσουν την αξιοπρέπειά της ψηλά.
Αυτοί οι γνήσιοι έβαλαν σκοπό φέτος να πάρουν πίσω τα όσα ανήκουν στην ΑΕΛ και τον λαό της, αλλά χαρίστηκαν.
Επιβάλλεται σε όποιον νοιάζεται πραγματικά για το καλό της ΑΕΛ να ξυπνήσει, δραστηριοποιηθεί και να πιέσει πρόσωπα και καταστάσεις, προς την άμεση παραχώρηση των Δένδρων στη νέα Π.Α.Ε. αλλά και στην ολοκλήρωση της εκκαθάρισης ΤΩΡΑ!!!
Απαιτούμε από τον Τσακμακίδη να κάνει πράξη τα όσα υποσχέθηκε και να βρει άμεσα λύσεις σε οποιοδήποτε «κόλλημα» και αν παρουσιάζεται.
Έχουμε ιερή υποχρέωση για ακόμη ένα καλοκαίρι, να βάλουμε την ΑΕΛΑΡΑ πάνω από τα μπάνια και τις διακοπές.

Υ.Γ: Α.Ε.Λ. σημαίνει Αθλητική ΕΝΩΣΗ Λάρισας....και οι καταστάσεις επιτάσσουν περισσότερο από ποτέ να ενωθούμε και να αφήσουμε στην άκρη ότι μας χωρίζει...»

ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΑΕΛ ΟΛΗ ΖΩΗ ΜΑΣ