Βαθμολογία

Συζήτησαν Πλεξίδας - Ολυμπιακός Βόλου!

Έντονη ανησυχία (απόλυτα δικαιολογημένη) επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Λάρισα αφού τα δημοσιεύματα από τον Βόλο αναφέρουν πως γίνονται συζητήσεις ώστε ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Βαγγέλης Πλεξίδας να αναλάβει την ομάδα του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.redplus.gr αναφέρει: Πολύ κοντά στο να αλλάξει χέρια είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, αυτή τη στιγμή ο Βαγγέλης Πλεξίδας παρουσία και των δικηγόρων του βρίσκεται στο Βόλο και συναντάται με τον Νίκο Τσεκούρα και τον Δημήτρη Καραγιάννη.

Η τοποθεσία της συνάντησης έχει κρατηθεί μυστική, για την αποφυγή δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι δύο πλευρές κάθονται αυτή τη στιγμή στο ίδιο τραπέζι, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για τη μεταβίαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συζητείται δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε, αφού η συνάντηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο αυτό που είμαστε σε θέση να ξέρουμε, είναι ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέχρι το βράδυ να έχουν δώσει τα χέρια ο Βαγγέλης Πλεξίδας και ο Δημήτρης Καραγιάννης και να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ολυμπιακού Βόλου.

*** Μάλιστα το ρεπορτάζ από την γειτονική πόλη επιβεβαιώνεται και ο Πλεξίδας που είχε την εντολή από το σώμα της ΑΕΛ για να αναλάβει τη νέα ΠΑΕ συζήτησε με την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου που κατέχει τις μετοχές της ΠΑΕ. Τις τελευταίες ώρες τα νεότερα λένε πως το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ καλό ώστε ο Πλεξίδας να αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου!