Βαθμολογία

Δ.Σ. ΑΕΛ: «Καλούμε τον Πηλαδάκη να ολοκληρώσει την εκκαθάριση»

Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες ημέρες με πρωτοβουλία του ΔΣ του Σωματείου, έγινε προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος που δημιουργεί η μη μεταβίβαση του παγίου των Δένδρων που προκύπτει ως μείζον πρόβλημα για την εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μια σειρά επαφών του ΔΣ  με τη νυν Δημοτική Αρχή Τυρνάβου, καθώς και τις παρατάξεις που θα αποτελέσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Το αβίαστο συμπέρασμα αυτών των επαφών είναι ότι η διαλυτική αίρεση που τέθηκε στο συμβόλαιο κτήσης των εγκαταστάσεων των Δένδρων, πολύ δύσκολα θα αρθεί πριν τις πρώτες συνεδριάσεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2014.

Συνεπεία των ανωτέρω την Πέμπτη 26/6/2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Σωματείου συνάντηση του ΔΣ του Σωματείου με τον κ. Τσακμακίδη και τον κ. Βαρνακιώτη εκπροσώπους αντίστοιχα των κ. Πηλαδάκη και κ. Πλεξίδα, όπου ετέθη σε διαπραγμάτευση μια εναλλακτική πρόταση δια του κ. Τσακμακίδη για αγορά των προπονητικών εγκαταστάσεων των Δένδρων από την πλευρά του κ. Πλεξίδα.

Αν και μια θετική απάντηση θα βοηθούσε χρονικά τις διαδικασίες (διευκολύνοντας τον κ. Πηλαδάκη), είναι σεβαστό μια ανώνυμη εταιρεία να πράξει όπως αυτή θεωρεί ότι είναι προς συμφέρον της. Συνεπώς, μετά την αρνητική απάντηση της εταιρείας LAFARM, συμφερόντων κ. Πλεξίδα, αναμένουμε από τον κ. Τσακμακίδη να πράξει αυτό για το οποίο δεσμεύθηκε ενώπιον μελών του Δ.Σ., εκπροσώπων συνδέσμων και φιλάθλων. Να κινήσει τις διαδικασίες για τη μεταβίβαση του ακινήτου, ξεκινώντας από την προσεχή Δευτέρα, ώστε εντός είκοσι (20) ημερών να έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση και η εκκαθάριση.

Απευθυνόμενοι στον κ. Πηλαδάκη, τον καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή να συναισθανθεί το χρέος του και να ολοκληρώσει την εκκαθάριση. 

Αναφορικά με τις εγγυήσεις και διασφαλίσεις που ζητά ο κ. Πλεξίδας, τονίζουμε ότι οι αποφάσεις των δύο τελευταίων Γενικών Συνελεύσεων αποτελούν την πιο ισχυρή εντολή και διαβεβαίωση σχηματισμού νέας ΠΑΕ από αυτόν και την εταιρία του.

To Σωματείο ξεκινά άμεσα τη διαδικασία για τη σύγκληση των φορέων της πόλης (Περιφερειάρχη, Δήμαρχο) και τους παλαιμάχους της ομάδας προκειμένου να συνδράμουν στην οριστική απεμπλοκή της ομάδας από τα προβλήματα του παρελθόντος που την κρατούν δέσμια.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου