Βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα του Larissa Cup

Στα ημιτελικά του Larissa Cup 2014, στο παιδικό τμήμα, προκρίθηκαν ΑΕΛ, Πανιώνιος (1999), Ακαδημία Τυρνάβου και Νίκαια, με το ενδιαφέρον να μετατίθεται για το πρωί του Σαββάτου και στην ανάδειξη του ζευγαριού του τελικού.

Όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σημερινή δεύτερη και τρίτη αγωνιστική αντίστοιχα του τουρνουά, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται εντυπωσιακά στα πρωινά και τα απογευματινά τους παιχνίδια.

Οι πρώτοι των ομίλων, ΑΕΛ 1999 και Πανιώνιος 1, συνέχισαν σήμερα με δύο νίκες η κάθεμια και έδειξαν ότι άξια κατέλαβαν τις θέσεις αυτές, με τον ανταγωνισμό και για τις υπόλοιπες θέσεις να είναι μεγάλος.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των τριών αγωνιστικών ΕΔΩ
Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες των δύο ομίλων ΕΔΩ

-ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ-
Εξίσου ωραία ημητελικά ματς αναμένονται και στο προπαιδικό, καθώς Πανιώνιος 1 και Τοξότης Λάρισας θα αποτελέσουν το ένα ζευγάρι, ενώ η ΑΕΛ 2001 θα αντιμετωπήσει την ομάδα Ατρόμητοι/Θύελλα.

Οι τέσσερις ομάδες κατέλαβαν άξια τις δυό πρώτες θέσεις του 1ου και 2ου ομίλου, με τα παιχνίδια να γίνονται το πρωί του Σαββάτου. Οι νικητές θα αναμετρηθούν την Κυριακή στον τελικό, με τους ηττημένους αντίστοιχα στο μικρό τελικό.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των τριών αγωνιστικών ΕΔΩ
Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες των δύο ομίλων ΕΔΩ

Οι υπόλοιπες ομάδες που τερμάτισαν στην 3η και 4η θέση των ομίλων αντίστοιχα, σε κάθε κατηγορία, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους το Σάββατο σε αγώνες κατάταξης για την τελική τους θέση στο τουρνουά.