Βαθμολογία

Αρνητική απάντηση Πλεξίδα για Δένδρα!

Αρνητικά απάντησε η La Farm μέσω του προέδρου της κυρίου Σωτήρη Πλεξίδα, στην πρόταση που έγινε από τον εκπρόσωπο της Γήπεδο Λάρισας Α.Ε., κύριο Μίμη Τσακμακίδη για την αγορά του προπονητικού κέντρου των Δένδρων.

Σε αυτήν απόφαση κατέληξε η εταιρία, καθώς το κόστος της αναμόρφωσης του προπονητικού κέντρου μετά τα τελευταία γεγονότα αγγίζει τα 150.000 ευρώ, ενώ θέμα υπάρχει και με τον χρόνο κατασκευής και χρήσης. Τέλος, το συνολικό κόστος για το προπονητικό κέντρο αγγίζει τα 565.000 ευρώ, γεγονός που συνετέλεσε στο να μην κάνει αποδεκτή την συγκεκριμένη πρόταση η La Farm.

Η απάντηση Πλεξίδα

Σε απάντηση της πρότασης σας για τις εγκαταστάσεις των δένδρων θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:

α)Μετά και την τελευταία επίσκεψη στα γήπεδα των δένδρων και τα γεγονότα τα οποία έχουν συμβεί, με την καταστροφή των γηπέδων το κόστος αναμόρφωσης αυτών ανέρχεται από 80.000€ έως και 90.000€ στο ποσό των 140.000€ έως 150.000€.

β)Ο χρόνος ανακατασκευής και χρήσης των γηπέδων ορίζεται σύμφωνα με τους ειδικούς σε τέλος Αυγούστου για τα μισά και τέλος Σεπτεμβρίου τα υπόλοιπα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ομάδα δεν μπορεί να προπονηθεί σε μια σταθερή βάση και θα αναγκάζεται καθημερινά να μετακομίζει σε διάφορα γήπεδα σε όλη την πόλη.

γ)Το συνολικό κόστος μετά την νέας σας πρόταση ανέρχεται μέχρι τέλος Μαΐου στο ποσό των 420.000€ συν 125.000€ συν 20.000€,σύνολο 565.000€.

Η εταιρία La Farm κρίνει την πρόταση αυτή χειρότερη από την πρώτη και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Για την LA FARM Α.Ε
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΛΕΞΙΔΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ