Βαθμολογία

Προς παραμονή ο Αμπέιντ

Δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημη πρόταση στην Νιούκαστλ για την απόκτηση του Αμπέιντ η οποία αναμένεται να γίνει αποδεκτή.

Ο Μεχντί Αμπέιντ αναμένεται στην Ελλάδα για να λάβει κανονικά μέρος στις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις από τον Παναθηναϊκό για την νέα αγωνιστική και –εάν πιστέψουμε τα όσα γράφουν στην Αγγλία πρόκειται να μείνει. 
Δημοσίευμα αγγλικής ιστοσελίδας αποκαλύπτει ότι οι πράσινοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 300.000 λιρών η οποία εκτιμάται ότι θα γίνει αποδεκτή. 
«Οι οπαδοί της Νιούκαστλ δεν πρόκειται να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πόσο έχει βελτιωθεί ο Αμπέιντ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα το οποίο επισημαίνει ότι οι Άγγλοι θα κάνουν αποδεκτή την προσφορά των πράσινων. 
Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι έχουν καλέσει τον Αμπέιντ να λάβει μέρος στις εξετάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, όπως μπορούν να κάνουν βάσει του συμβολαίου που έχει υπογραφή. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο παίκτης ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση, προσπάθησαν να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους για συνέχιση της συνεργασίας τους και τη νέα σεζόν απέναντι στη Νιούκαστλ.