Βαθμολογία

Τζέι: «Δεν θα έρθω Σάμι...»

Την Πέμπτη η ΕΠΟ προσπάθησε να βρει τη φόρμουλα για να βρεθεί ο 11χρονος οπαδός της Σέλτικ και φίλος του «Sam» δίπλα στην Εθνική ομάδα στη Βραζιλία, αλλά ο ίδιος ο Τζέι με ένα τρυφερό μήνυμα μέσω video που αναρτήθηκε στο facebook απάντησε πως δεν μπορεί να δεχθεί την πρόσκληση. Πάντως, ευχήθηκε η Ελλάδα και ο αγαπημένος του φίλος Σαμαράς να φτάσουν ως την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Γεια σου, Σάμι, δεν θα μπορέσω να έρθω στο Παγκόσμιο Κύπελλο... Καλή τύχη, Σάμι! Σ’ αγαπώ πολύ! Ελπίζω να κερδίσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάμε, Σάμι!», ανέφερε ο Τζέι.

Ο πατέρας του 11χρονου, Μάρτιν, εξήγησε γιατί το παιδί του δεν μπορεί να κάνει το ταξίδι, αλλά ευχαρίστησε όλους για τη συμπαράσταση. «Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματα. Σήμερα το πρωί λάβαμε ένα τηλεφώνημα, κάνοντάς μας τη φανταστική προσφορά να πάμε όλοι μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο να δούμε τον αγώνα της Ελλάδας και τον ήρωα του Τζέι, τον Σαμαρά.

Δυστυχώς, ήμασταν ήδη στο αεροδρόμιο πηγαίνοντας σε οικογενειακές διακοπές την ώρα που λάβαμε το τηλεφώνημα κι έτσι φυσικά δεν ήμασταν σε θέση να δεχτούμε την προσφορά και έχουμε αποκαρδιωθεί, αλλά είμαστε ευγνώμονες ότι θα το έκαναν αυτό για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι συνέβη κάτι τέτοιο και είμαστε τόσο απογοητευμένοι και θα θέλαμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζέι μόλις είδε τη δήλωση του Σαμαρά στους δημοσιογράφους και θέλει να ανταποδώσει. Σας ευχαριστούμε όλους!».