Βαθμολογία

Νοβίτσκι καλεί ΛεΜπρόν στο Ντάλας

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι ξέρει πως μόνος του δεν μπορεί να επαναφέρει τους Ντάλας Μάβερικς στην κορυφή του NBA, που είχαν κατακτήσει το 2011 και αναζητά τον σούπερ σταρ που θα δώσει νέα πνοή στην ομάδα.

«Έλα ΛεΜπρον, μπορείς να πάρεις τα κλειδιά της πόλης. Είναι δικά σου», ήταν η ατάκα του Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος συμπλήρωσε: «Όλες οι ομάδες που έχουν χώρο στο salary cap θα προσπαθήσουν να τον πάρουν. Είναι ο καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ και αν είναι ελεύθερος, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, πρέπει να προσπαθείς να τον πάρεις. Δεν ξέρω τι πιθανότητες έχουμε, αλλά τουλάχιστον πρέπει να προσπαθήσουμε. Και για τον Καρμέλο, αν υπάρχει δυνατότητα να τον πάρουμε, θα θέλαμε πολύ να τον έχουμε στην ομάδα».

Οι αποκαλύψεις του δεν σταμάτησαν εκεί: «Προσπάθησα να πείσω τον Ντερόν Γουίλιαμς κι έμεινε στους Νετς, πήγα στο Λος Άντζελες για να φέρω τον Ντουάιτ Χάουαρντ, αλλά προτίμησε το Χιούστον. Μάλλον δεν τους αρέσω τόσο».

Βέβαια όσον αφορά το δικό του μέλλον φαίνεται πως υπάρχει μονόδρομος: «Δεν θέλω να πάω πουθενά και ο Μαρκ Κιούμπαν δεν θέλει να με αφήσει. Ελπίζω η συνάντησή μας για την ανανέωση του συμβολαίου μου να είναι σύντομη».