Βαθμολογία

Στη Γιουνάιτεντ ο Ερέρα!

Έφτασε κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρσι το καλοκαίρι, ωστόσο η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε φέτος. Ο Άντερ Ερέρα υπέγραψε στους «κόκκινους διαβόλους» για 4 χρόνια και το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει και στα 40.

«Ο Άντερ είναι ένας φανταστικός παίκτης, με σπουδαία ενέργεια και δημιουργικότητα. Πιστεύουμε ότι είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Ισπανίας και είμαι σίγουρος πως θα ενθουσιάσει τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος που πήρε την απόφαση να έρθει στη Μάντσεστερ και να παίξει μεγάλο ρόλο στο μέλλον του κλαμπ. Ανυπομονώ να τον δω σε δράση στο καλοκαιρινό τουρ στην Αμερική», είπε ο Ράιαν Γκιγκς, βοηθός του Λουίς Φαν Γκάαλ.

Από την πλευρά του, ο Ερέρα, είπε: «Το να υπογράψω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα όνειρο που γίνεται αληθινό. Έχω παίξει στο Ολντ Τράφονντ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Γιουρόπα Λιγκ και ήταν ένα από τα... χάιλαϊτς της καριέρας μου. Ήρθα στη Γιουνάιτεντ για να κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι ενθουσιασμένος που ζω τώρα στο Μάντσεστερ και δεν μπορώ να περιμένω για το πρώτο παιχνίδι με τη διάσημη κόκκινη φανέλα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους και το τιμ για την στήριξή τους. Πάνω απ’ όλα εύχομαι σε όλους τους φανταστικούς πρώην συμπαίκτες μου τα καλύτερο στο μέλλον», ήταν τα λόγια του.