Βαθμολογία

Το μπαλάκι στον Πλεξίδα…

Την Πέμπτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του μητρικού σωματείου όπου εκεί βρέθηκαν μέλη της ΑΕΛ, ο εκπρόσωπος της Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. κ. Μίμης Τσακμακίδης, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ κ. Άκης Βαρνακιώτης καθώς και στελέχη των οργανωμένων.

Από την πλευρά του ο κ. Τσακμακίδης τόνισε πως ακόμη και τώρα δεν γνωρίζει τελικά αν ο κ. Πλεξίδας θέλει να αγοράσει τα Δένδρα ή όχι και μάλιστα ο κ. Μπαλατσούκας τηλεφώνησε στον Τρικαλινό επιχειρηματία, ο οποίος και απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει τα Δένδρα διότι υπάρχει η διαλυτική αίρεση! Μετά από αυτή την εξέλιξη λοιπόν, τονίστηκε από τον κ. Τσακμακίδη ότι από τη στιγμή που η απόφαση της Γ.Σ. του Ερασιτέχνη είναι να μην ξανά αναβιώσει η παλιά ΠΑΕ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη δημιουργία της νέας.

Στη συνέχεια ο κ. Τσακμακίδης έκανε πρόταση για έναρξη της μεταβίβασης των Δένδρων στη «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ», με υποχρέωση του Πλεξίδα να καταβάλει τα έξοδα (125 χιλιάδες ευρώ σε δόσεις μέχρι 31/5/2015 και τα υπόλοιπα 125 χιλιάδες ευρώ ως τις 31/6/2015) με σκοπό την άρση της διαλυτικής αίρεσης και μεταβίβαση σε όποιο πρόσωπο επιθυμεί ο κ. Πλεξίδας. Μάλιστα η απάντηση θα πρέπει να δοθεί μέχρι απόψε το βράδυ…