Βαθμολογία

Επίθεση σε Κούγια μέσω Σάμαρη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τον άθλο της να προκριθεί για πρώτη φορά στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επίσης εκφράζει την ιδιαίτερη χαρά της για τα συνεχή επιτεύγματα με την Εθνική ομάδα του Ανδρέα Σάμαρη, αθλητή προερχόμενου από τα σπλάχνα της Ερασιτεχνικής.

Η διαρκής αγωνιστική άνοδος του Ανδρέα Σάμαρη, αποτελεί δικαίωση της επιμονής του και του ταλέντου του, δικαίωση η οποία ευτυχώς δεν ανακόπηκε από την εμπάθεια του κ. Κούγια ο οποίος τον οδήγησε στην φυγή του από την Παναχαϊκή και με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ το 2009 τον χαρακτήρισε «επικίνδυνο για τους συμπαίκτες του» το δε 2011 «καθυστερημένο παιδί».

Η Π.Γ.Ε. εύχεται στον Ανδρέα ακόμη καλύτερες ημέρες τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στην ιδιωτική ζωή του και ελπίζει το παράδειγμα του να το ακολουθήσουν και άλλα παιδιά από το σωματείο μας και να στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες, διατηρώντας άσβεστη την 123χρονη ιστορική προσφορά της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στον Ελληνικό Αθλητισμό».