Βαθμολογία

Τι πιο απλό;

Και ο κακός χαμός συνεχίζεται!!! Έχει περάσει ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ 24ωρο (πάμε στο δεύτερο…) που έχουν φουντώσει οι φήμες για τα καλά από τον Βόλο περί πιθανής ενασχόλησης του Βαγγέλη Πλεξίδα με τον Ολυμπιακό Βόλου και ακόμη και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη διάψευση ή επιβεβαίωση από τον Τρικαλινό επιχειρηματία επί του θέματος!

Το «γαϊτανάκι» πάντως συνεχίζεται, με την πλευρά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου να διαψεύδει το θέμα χθες το βράδυ και την από την άλλη σήμερα το πρωί να έχουμε νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλία», πως όπως αναφέρει, ο Βαγγέλης Πλεξίδας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με συντάκτη της εν λόγω εφημερίδας δεν αρνήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Βόλο, απέφυγε, ωστόσο, να τοποθετηθεί επί του θέματος. Επίσης, δεν διέψευσε τη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Τσεκούρα, αφήνοντας επί της ουσίας ανοιχτό το ζήτημα, αν θα αναλάβει, δηλαδή, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Τι πιο απλό λοιπόν να βγει μια ανακοίνωση από τον ίδιο τον Πλεξίδα και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Άραγε ποιον ή ποιους βολεύει αυτή η αναταραχή;