Βαθμολογία

Ας ξεμπερδέψει κάποιος το κουβάρι στην ΑΕΛ

Από την Τετάρτη το πρωί ξεκίνησε να κυκλοφορεί ευρέως στη Λάρισα το δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλίας» του Βόλου, το οποίο μάλιστα υπογράφει ο συνάδελφος Ευθύμης Χούτας και αναφέρει περί συνάντησης του κ. Βαγγέλη Πλεξίδα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Τσεκούρα.

Η συνάντηση είχε να κάνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ με την πιθανή εμπλοκή του κ. Πλεξίδα με την γειτονική ΠΑΕ που μάλιστα δεν έχει και πρόεδρο το τελευταία διάστημα!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την πλευρά του κ. Πλεξίδα που έχει πάρει και το χρίσμα να δημιουργήσει τη νέα ΠΑΕ ΑΕΛ. Από την στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη διάψευση από τον κ. Πλεξίδα, οι φήμες έχουν φουντώσει και το κλίμα στην πόλη όλο και χειροτερεύει.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο κόσμος δεν θέλει αυτή την κατάσταση και επιθυμεί άμεσα απαντήσεις και να προχωρήσουν οι διαδικασίες της νέας ΠΑΕ σε σωστές βάσεις με στόχο η ομάδα να μπορέσει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Με τα σημερινά δεδομένα, όλα είναι πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί!