Βαθμολογία

Σε κρίσιμη καμπή η ΑΕΛ!

Το απόλυτο χάος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΛ. Το κλίμα στους κόλπους της ομάδας έγινε κατά πολύ χειρότερο μετά την Σ/Τ της Δευτέρας όπου εκεί ο Βαγγέλης Πλεξίδας «άναψε φωτιές» με τις δηλώσεις του και οι σχέσεις του με την Ερασιτεχνική δεν είναι πλέον καθόλου καλές. Πάντως οι άνθρωποι του σωματείου είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν μέχρι το τέλος όλες τις νόμιμες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να συσταθεί η νέα ΠΑΕ με την άλλη πλευρά να τονίζει τον κίνδυνο με την μη αγοραπωλησία των Δένδρων και την μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει για τη νέα ΠΑΕ.

Αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις, αλλά οι σχέσεις ανάμεσα στον εκλεγμένο μεγαλομέτοχο και τον Ερασιτέχνη «βαδίζουν» σε τεντωμένο σχοινί με τον προβληματισμό να είναι διάχυτος όσον αφορά την επόμενη μέρα για την ομάδα αφού ακόμα δεν υπάρχει ανακοίνωση ούτε για προπονητή, ούτε για παίκτες καθώς και όλα τα υπόλοιπα προκειμένου να δημιουργηθεί μια ΑΕΛ δυνατή που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά στην Β’ Εθνική. Παράλληλα σημερινά δημοσιεύματα από την Αθήνα αναφέρουν πως ποδοσφαιριστές που έχουν συμφωνήσει με την ΑΕΛ και τον Πλεξίδα αναμένεται να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις (!!!).

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε και το… κερασάκι στην τούρτα, αφού σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας ένα δημοσίευμα βολιώτικης εφημερίδας που έκανε λόγο για ενδιαφέρον του Βαγγέλη Πλεξίδα να αγοράσει τον Ολυμπιακό Βόλου! Πολλά τα ερωτήματα λοιπόν και οι ανησυχία μεγάλη στις τάξεις του κόσμου σχετικά με τις εξελίξεις που θα προκύψουν γιατί ο καιρός περνάει και ακόμη δεν υπάρχει κάτι το επίσημο για την επόμενη ημέρα…