Βαθμολογία

Σαββίδης: «Μας έκανε και πάλι υπερήφανους»

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα, μέσω του οποίου συγχαίρει την Εθνική για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ απέστειλε ο Ιβάν Σαββίδης.

Υπερήφανος για την ιστορική, όπως την αποκάλεσε, επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης και εξέφρασε τη σιγουριά ότι θα έρθουν και άλλες. 
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα και τόνισε πως πλέον δεν αποτελούν έκπληξη αυτά τα κατορθώματα και στάθηκε στη μαχητικότητα της ομάδας. Επιπλέον, ευχήθηκε η Εθνική να αποτελέσει οδηγό για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. 
«Η Εθνική έκανε και πάλι τους απανταχού Έλληνες περήφανους. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης πρόκρισης στις 16 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. 
Ήταν μια ιστορική επιτυχία για την Εθνική Ελλάδας και το αξιοσημείωτο είναι πως πλέον αυτό το κατόρθωμα σταμάτησε να συνιστά έκπληξη! Το πνεύμα και η μαχητικότητα αυτής της ομάδας είμαι σίγουρος ότι θα μας οδηγήσει και σε άλλες ευκαιρίες να πανηγυρίσουμε. 
Η Εθνική έχει καταφέρει να ανεβάσει τον πήχη και της αξίζει να αποτελέσει οδηγό για το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε το τηλεγράφημα που απέστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της Εθνικής Ελλάδας στη Βραζιλία.