Βαθμολογία

Γλύκος: «Το πιο γλυκό μεθύσι»

Μεγάλες στιγμές ζει η Εθνική ομάδα που προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ, όπως ανέφερε και ο Π. Γλύκος, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να προσποιούνται οι επιτυχίες της. 

Δυσκολεύτηκε να εκφράσει τα συναισθήματα του για τη νίκη-πρόκριση της Ελλάδας ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ. 
Ο 28χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ματς της Τρίτης, λόγω του τραυματισμού του βασικού μας πορτιέρο, Ορέστη Καρνέζη και του ευχήθηκε να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα του. Τόνισε ότι δεν πρέπει να προσποιούνται οι επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και πως θα είχε χαρεί το ίδιο και στην περίπτωση που δεν είχε πάρει μέρος στο ματς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε 
Παναγιώτη συγχαρητήρια! Τι γίνεται τώρα εκεί; 
Απίστευτες, μεγάλες στιγμές! Δεν είναι εύκολο να περιγράψω τη χαρά μας, τη συγκίνηση όλων μας και ειδικά εκείνων που είναι τα πιο πολλά χρόνια στην Εθνική! Το πιο γλυκό μεθύσι! 
Πίστευες πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ ότι η ομάδα θα προκριθεί κι εσύ θα έχεις αγωνιστεί στο τελευταίο καθοριστικό ματς; 
Οι επιτυχίες της Εθνικής δεν προσωποποιούνται! Δεν έχει σημασία ποιός παίζει, κάθε ματς βγάζει τους δικούς του πρωταγωνιστές. Ο Ορέστης ένιωσε ενοχλήσεις, του εύχομαι ολόψυχα και δημόσια να το ξεπεράσει γρήγορα και βρέθηκα στο ματς. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με ενθάρρυναν και όλα πήγαν καλά. Αλλά ειλικρινά και να μην είχα αγωνιστεί η χαρά μου θα ήταν ίδια… 
Ίσως δεν είναι ώρα γι’ αυτό, αλλά έχεις συνειδητοποιήσει πως βρέθηκες εκεί; 
Επειδή προφανώς έκανα καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ, είχα ανθρώπους να με βοηθήσουν, έκανα καλή προπόνηση, ατομικά και ομαδικά κι επειδή ο κ. Σάντος και οι συνεργάτες του διέκριναν ότι είχα τη βελτίωση που έπρεπε από τότε που συνεργαζόμασταν στον ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω στην τύχη, παρά μόνο στην αξία και τη δουλειά μου. Και φυσικά στην υποστήριξη της ομάδας και του κόσμου. Φέτος για μένα προσωπικά ήταν μια καλή χρονιά και πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να βελτιωθούν. 
Θα ήθελες να αφιερώσεις κάπου την νίκη-πρόκριση επί της Ακτής Ελεφαντοστού; 
Στην οικογένειά μου και σε συγκεκριμένους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές. Είναι μια πρόκριση όμως που ανήκει σε όλους τους Έλληνες…