Βαθμολογία

Με τον αέρα της ανόδου η Δάφνη Γλαύκης

Η επίτευξη της ανόδου της Δάφνης Γλαύκης στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία του νομού Λάρισας έκανε σίγουρα χαρούμενο τον καθένα χωριστά στο στρατόπεδο των πρασίνων, όμως οι άνθρωποι της Γλαύκης προχωρούν με σταθερά βήματα στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Του Μίλτου Κίτσιου

Η διοίκηση της ομάδας μαζί με τον πρωτομάστορα της ανόδου, τον προπονητή κύριο Δανιλούλη, ετοιμάζουν το έδαφος για μία αξιοπρόσεκτη πορεία της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο το καλό ποδόσφαιρο και της εξασφάλιση της παραμονής φυσικά όσο το δυνατό πιο σύντομα.

Αρχικός σκοπός είναι το σύνολο της ομάδας να απαρτίζεται από τον περσινό κορμό και να στηριχτεί στα δικά της παιδιά, μιας και μην ξεχνάμε αυτό αποτέλεσε και την καλή συνταγή για την επάνοδο της Δάφνης.

Όσο αναφορά το κομμάτι των μεταγραφών, στόχος είναι η ενίσχυση της ομάδας με παίχτες ουσίας, γι αυτό και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα γίνουνε κινήσεις για την απόκτηση 5-6 ποδοσφαιριστών, που θα συντελέσουνε με τη σειρά τους στην επίτευξη των στόχων.

Ο μαέστρος της ομάδας, ο 22χρονος Νίκος Βράκας, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην ομάδα, μετά την περσινή αξιοζήλευτη πορεία του στο πρωτάθλημα της Α’1 κατηγορίας, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας, πετυχαίνοντας τον «μποναμά» των 16 γκολ και 16 ασίστ, μας δήλωσε με τη σειρά του πως ο καθένας με τη σειρά του στο γλαυκιώτικο στρατόπεδο, θα κάνει τα πάντα ούτως ώστε η Δάφνη να μην έχει απλά μία συμμετοχή και ρόλο θεατή στο επερχόμενο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας του νομού μας που αναμένουμε όλοι με ανυπομονησία.