Βαθμολογία

Χάνεται ο Φινμπόγκασον

Στη Ρεάλ Σοσιεδάδ καταλήγει ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον και χάνεται για τον Ολυμπιακό. Μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τους Βάσκους ο Ισλανδός φορ.

Να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για την απόκτηση σέντερ φορ αναγκάζεται ο Ολυμπιακός. Η ολλανδική «Telegraaf» αναφέρει πως η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Χέρενφεϊν για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον και πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες. 
Πληροφορίες από το Σαν Σεμπαστιάν, όπου εδρεύει η ισπανική ομάδα, αναφέρουν πως πράγματι το deal είναι προ των πυλών, έστω κι αν χρειαστούν λίγες παραπάνω μέρες για να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες. Το συνολικό κόστος της μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει τα 10 εκατ. ευρώ και γίνονται κάποιες τελευταίες συζητήσεις για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων από τους Βάσκους στους Ολλανδούς. 
Σημειώνεται πως η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήδη ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κάρλος Βέλα από την Άρσεναλ, ενώ με την επικείμενη πώληση του Αντουάν Γκριζμάν αναζητούσε έναν ακόμη φορ, που τον βρίσκει στο πρόσωπο του Φινμπόγκασον.