Βαθμολογία

Ξέσπασμα Τουρέ κατά Σίτι για το νεκρό αδερφό του

Την πόρτα της εξόδου από τη Σίτι ανοίγει ο Γιάγια Τουρέ. «Δεν με άφηναν να βρεθώ στο πλευρό του αδερφού μου, που πέθαινε», δήλωσε ο Ιβοριανός μέσος.

Η ιστορία περί δυσαρέσκειας του Γιάγια Τουρέ για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι είχε ξεχάσει τα γενέθλιά του, αποδείχτηκε πως ήταν απλώς η «κάλυψη» για μία σκληρή αλήθεια. 
Ο Ιβοριανός μέσος σε συνέντευξή του στο France Football αποκαλύπτει πως είναι οργισμένος με τον αγγλικό σύλλογο, επειδή επέμενε να συμμετέχει σε εκδηλώσεις της ομάδας και δεν του έδινε άδεια να βρεθεί στο πλευρό του αδερφού του Ιμπραΐμ, που έδινε μάχη με τον καρκίνο και τελικά προ ημερών έφυγε από τη ζωή. 
«Ο Ιμπραΐμ ο άνθρωπος που εμπιστευόμουν περισσότερο και ο καλύτερός μου φίλος. Η Σίτι δεν μου επέτρεπε να πάρω λίγες μέρες άδεια πριν ενσωματωθώ στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πήγα για τους εορτασμούς του τίτλου στο Άμπου Ντάμπι, ενώ ο αδερφός μου πέθαινε. Έπρεπε να είχα επιμείνει περισσότερο. Θέλω τώρα να προχωρήσουμε στο Μουντιάλ όσο περισσότερο γίνεται για να του το αφιερώσω. Μετά θα πάω να τον δω», ανέφερε ο Τουρέ.