Βαθμολογία

«Πρωταγωνιστής στο Μουντιάλ ο Κάμπελ»

Από την ανωνυμία στον Ολυμπιακό ο Τζόελ Κάμπελ έχει πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως γράφει χαρακτηριστικά βρετανικό δημοσιεύματα.

Κανείς μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου δεν έπαιρνε στα σοβαρά το όνομα του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ολυμπιακό. 
Μέχρι να αντιμετωπίσει με τους Πειραιώτες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ, το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου εκείνη την περίοδο. 
Ο Κοσταρικανός εξτρέμ είχε αποκτηθεί για τρία χρόνια στην Άρσεναλ από τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τον έδωσε στους πρωταθλητές Ελλάδας για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μπορούσε να εξασφαλίσει άδεια εργασίας για να παίξει στην Premier League. 
Παρότι δεν κατάφερε με τους «ερυθρόλευκους» να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Champions League, ο διεθνής άσος κατάφερε να επιστρέψει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και να παρουσιάσει ξανά το πλούσιο ταλέντο του. 
Ο Κάμπελ κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ματς και να «σερβίρει» ακόμη ένα στον Ουρένα στο 3-1 επί της Ουρουγουάης, ενώ ήταν από τους καλύτερους στη νίκη επί της Ιταλίας (1-0). 
Στα κατορθώματα του Κοσταρικανού στέκεται και η «Daily Mail», η οποία κάνει αναφορά και στις δηλώσεις του Βενγκέρ. «Σίγουρα θα έρθει πίσω σε εμάς», ήταν η κοφτή απάντηση του Αλσατού προπονητή για την περίπτωση του διεθνούς εξτρέμ, ο οποίος φέρεται να έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Μίλαν, από τη στιγμή που ο Μπαλοτέλι ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο.